Stor-fyraftens-gå-hjem-øl.

Efter en time med eksotisk te samlede jeg resterne af et kombineret frokostselskab/2. dags bytur op i kælderen hos Røde Claus. Lemmerz, Freddy & Gun, Finne, Bonde, Carvalho og den Røde selv leverede ubeskrivelig underholdning og et enkelt glas øl. Dette var første dag efter udrensningen – så alt forgik roligt fra min side.

Kaklerne i Claus’ nye Tage Andersen borde er knækkende. Når de nye kommer dekorerer Christian de ene og Kvium de andet. Claus blev enig med Lemmerz om hanz motiv: En kæmpe kusse! – “Det vil gå godt til fisk” konkluderede Claus.

Kælderen i Restaurant Gl. Mønt er ubetinget byens hyggeligtse og bedste hænge-ud-sted.

En enklet fad på Byens Kro med Tommy Bogs, Calle og Annette. Her var stemninge også ufattelig farlig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s