Det Lyserøde Hus

Alle skal have et projekt.

Vores hedder projekt FRIHED. Vi vi ganske enkelt ikke være bundet så stramt at vi ikke kan reagere når mulighederne opstår. Man skal lige huske på at de bedste muligheder ikke nødvendigvis er dem der giver 1 mill. om året. Det modsatte er imåske i virkelighede mere interessant.

Derfor har vi besluttet os for at gøre os så frie som muligt hvilket konkret betyder 1) Fremlej Købmagergade og 2) sælg tisseville.

Dette er hermed gjort. Købmagergade er sat til fremleje her: http://www.cphbolig.dk/files/images/1295F.pdf

Tissiville har vi gjort på en sjov måde. Vil præsenterer huset på http://www.detlyserødehus.dk/ , hænger et kæmpe banner op på Tibikrevej med webadressen på, sørger for at siden kommer frem på boligka, og har indekseret siden så godt at den altid kommer fre. hvis folk skulle finde ud af at google ‘Sommerhus, Tisevilde’. Hvis det lykkedes er det fantastisk – så har vi sparet mindst 200.000 til ejendomsmæglere. Vores costs so far er Banner, 986 + Robinhus (salgsopstilling, boligka mm) 1.200 samt diverse 200. Alt i alt mindre end 2.400 kr.

Og så har vi lært at lave hjemmesider – http://www.mono.net/ er det mest brugervenlige og anvendlige site på nettet til dato.

Hvis Købmagergade bliver fremlejet hurtigt, rykker vi til Tisevilde og bor indtil det bliver solgt. Når det sker… tja det finder vi vel ud af til den tid.

HYGGE

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s