Tilstedeværelsen

Det er ikke fordi jeg ikke har læst det hele før. Både historien om HH Dalai Lama og de buddhistiske tekster. Men Erik Meier Carlsens nye bog er befriende fordi den blander tingene sammen, på en logisk og inspirerende måde – historien er ganske rigtigt om HH DL og Tibet. Men for bedre at kunne forstå historiens gang har EMC krydret denne fortælling med relevante forklaringer af de grundlæggende buddhistiske principper/forudsætninger.

Det er adskille denne bog -POSITIVT – fra meget andet jeg har læst, er den enkelthed der præger hele bogen. Dette skyldes naturligvis EMC’s mere end 30 års indsigt i både den buddhistiske tradition og politik – de to helt centrale elementer i HH DL’s og Tibets historie. Han bevæger sig dejligt frigjort og sikkert rundt i emnet. FED BOG.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s