Det værste ved at blive ældre er…

… at se alle sine idoler falde ned fra himlen til alle os andre dødelige. Og i helt grælle tilfælde se dem falde så langt af de blander sig i et selskab, man ikke ønske at se sine værste fjender i blandt.

Blachmann ‘røg’ i – og nu skal Martin også også lege dresseret chimoanse i DR’s +24 tommers cirkusarena…

Denne meddelelse lå på mailen her til morgen..

MARTIN HALL BLIVER PANELDOMMER I DR1’S NYE STORE FREDAGS TV-SERIE ’TALENT 2008’
Skulle der stadig være nogen derude, som er i stand til at blive overrasket over Martin Halls uransagelige veje, så kan det være, at følgende nyhed indeholder lidt tiltrængtshock value her i den danske post-sommer. Hall har nemlig sagt ja til at være den ene af de tre paneldommere i DR1’s kommende, stort anlagte og mere end almindeligt kulørte efterårsshow Talent 2008, der dermed bliver DR’s follow-up til megasuccesenX Factor.

Dette betyder, at man det ganske efterår hver fredag kl. 20.00 på DR1 kan følge Hall afsige dom over alt lige fra ildslugere til slangemennesker og jonglører. Sammen med sine to meddommere, Zentropa-direktøren Peter Aalbæk Jensen og den London-bosiddende musicalstjerne Julie Steincke, står de over for – sammen med den sms’ende del af Danmarks befolkning – at skulle finde en vinder mellem de i hundredvis af aspirerende kandidater til titlen om at blive årets talent.

Hall forklarer sin afgørelse om at deltage på følgende måde: ”Var jeg blevet spurgt om at deltage i X Factor, ville jeg næppe havde sagt ja, men idet den nye konkurrence drejer sig om alt lige fra gøglere og dansere til sangere og cirkusfolk, er der dømt tilpas nok freakshow over hele projektet til, at en person som mig – med min nærmest antropologiske interesse for menneskesjælens adfærdsmønstre taget i betragtning – ikke kunne sige nej.”

Talent 2008 er, som så mange andre af tidens store tv-succeser, en direkte kopi af det engelske Britain’s Got Talent, der i hjemlandet løb af stablen for første gang i sommeren 2007 og siden hen har gået sin sejrsgang over det meste af verden, dvs. Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig, Sverige, Belgien, Finland, Norge, Spanien og Portugal.

Første program i den danske udgave af serien sendes fredag den 15. august kl. 20.00 på DR1.

Læs eventuelt også det nye Gaffa-interview med MH omkring konkurrencen:http://gaffa.dk/nyheder/view.php/news_id=22201 eller den korte Mediawatch-analyse af programmet: http://mediawatch.dk/artikel/ekspert-talent-dommere-afgoer-tv-krig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s