Jørgen Angel er GUD

…det kan godt være at disse billeder umiddelbart virker kedelige og ligegyldige ud. Men det er langt fra tilfældet! Billederne viser Jørgen foretage en systematisk gennemgang af en række af de kameraer, der er en del af årsgen til alle de ufatteligt mange timer og ufatteligt mange penge jeg har brugt gennem tiden til Go, Vi Unge – og sidenhen en masse internatiolnale magasiner, der har være gennemsyret af Jørgens forrygende fotos af Led Zeppelin, Deep Purple, Savage Rose, Gasolin’, Ache, Hendrix, Suzy Q, Sweet, Slade, T. Rex, Status Q, Roxy Music, Genesis, AC/DC, Alice Cooper, Frank Zappa, osv, osv,

Jørgen, du var der hvor jeg drømte om at være i hele min ungdom – super aften!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s