Georg Gearløs i Nepal

Vi skal have en inverter – og omostningerne er horrible.

Hvad helvede er en inverter – tænker du nok.

En inverter er en slags båndoptager der optager og gemmer strøm i stedet for lyde. Inverteren registrerer når der er strøm i netværket optager den og gemmer den på batterier. Når der ikke er strøm sørger inverteren for at slå over på batteriet og anvende den gemte strøm. Smart lille opfindelse som gør det muligt for alle os rige svin at give regeringen fingeren og leve et normalt liv selvom man gør alt for at besværliggøre tilværelsen med de evindelige power cuts.

For et beløb der svarer til 5.000 kan vi få lys og computer og fjernsyn til at fungere normalt.

Sidstnævnte er lige gyldigt, det har vi ikke – håber at køleskabet kan trækkes i stedet for.

Inverteren må være en åbenlys provokation – hvis alle i landet havde råd til sådan en himstergimst ville systemet bryde sammen. Da vil alle jo optage strøm når det er tilgængeligt hvilket vile overbelaste systemet i en grad at hele lortet ville bryde sammen. Tæmmeligt udemokratisk – gu’ ve’ om folk har forstået dette?

Lægger et billede op en af dagene.

One Comment Tilføj dine

  1. Jannick siger:

    Hej T,Ja, Gearløs skal man sgu være herude.Jeg vil også foreslå jer en lille støjsvag generator. Den kan hookes op så du kan køre computere, et køleskab, tv og noget lys. Min er på 2 KW og kan trække hele min underetage.Kerosene er petroleum, det burde du kunne lugte, gamle købmandsbud!Skal lige på lossen, skriver senere..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s