Hvor er det dog ulækkert 1

Mødte denne skønhed forleden ved intersektion’en ved den nye highway. Dvs ved den arbejdsplads der på et eller andet tidspunkt bliver til hovedevejen til Kina.
Her er så ubeskriveligt beskidt. For oven i Kathmandus i forvejen urimelige forurening er der på dette sted støv, mudder, lort og larm fra arbejderne, bilerne der vælter ind fra alle retninger og mudder fra pis og benzin.
For helvede hvor er det ulækkert.

Her sidde denne smukke kvinde som jeg altså faldt i snak med. Det er hendes første dag på jobbet. Henedes skrivebord består af en bunke ny høstede majs som hendes landlady leverede om morgenen, og som hun herefter rister på sit lille bål og sælger til alle os der uvist hvorfor befinder sig i det da svarer til Kathmandus røvhul.
Prisen pr majs er 10 ruupees. De smager fantastisk. Hun solgte vel en tredive stykker mens jeg var der. Og når de får solstråler, der trænger gennem den omklamrende grå masser der omkranser området – forsvinder har hun vel solgt et par hundrede. Så kan hun holde fri med de 200 rupees (14 kr) som hendes landlady betaler hende.

Det er fandme også ulækkert

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s