Fredag den 24. Juni 2009

Michael Jackson ’In the closet’ kører i baggrunden

På alle måder en underlig morgen.

Vi fik vores visa i går – det er på en og samme tid både fedt og scarry. Det første fordi det har været så lang en proces at vi har befundet os på grænsen til at blive vanvittige. Det andet fordi vi nu ikke længere har visaet som undskyldning for endnu ikke at have et guest house og alle vores andre projekter.

Og så vågner man til Michael Jacksons død? Ikke fordi han har betydet det store for mig personligt. Men jeg må acceptere hans betydning for musikken og afroamerikanerne. Den første sorte på MTV!!! Det er sandsynligvis selvmord – og det er vel (som Kongstad skriver på Bongo her til morgen) – den eneste rigtige udgang på denne bizarre karriere. Nu skal der tjenes penge.

Tjek så lige en af mini favoritter:
Slutter lige med Liberian Girl

Og så har jeg hørt P1 – stort at kunne få lidt kulturelt in put – i begrænsede mængder, naturligvis.

Og så har Dansk Nepalesisk Selskab (herefter kaldet Nepalklubben – foreningens nuværende navn minder om noget der kunne være med i en Gustaw Wied roman) spurgt om de må linke til min blog fra deres hjemmeside http://www.nepal.dk. Sjovt at de vil det – og sjov kommentarer fra webmasteren Lone:

… Jeg må give Thomas, den anden, ret i, at den meget gerne må være at finde på http://www.nepal.dk. Den er anderledes, sjov, fuld af gode vibrationer, nye klange og tiltrængt provokation.

… jeg forstår bare ikke det med provokationen?

2 Comments Tilføj dine

  1. Lone Petersen siger:

    du forstår ikke det med provokationen ..? Det er kun naturligt/godt

  2. Jesper siger:

    Tihi…

Skriv en kommentar