Humøret er på vej op…

Line spredte glæde og good vibes på skypen.

Og Søren Rud meldte sin ankomst til efteråret.

Og Nordisk har udbedt sig en kopi af vores kontoudtog så de kan se hvilke beløb de har sendt til TogA… meget betryggende. Gu’ ve’ om Balling er stået op af graven og sat sig i direktørstolen igen og straks startet optagelserne til en ny folkekomedie – med os i en af birollerne. Eller måske hovedrollen.

Fejrer livet med en enkelt pils NU!!!

2 Comments Tilføj dine

  1. Kasper & Ingrid siger:

    Da vi kørte forbi Tågerup, var der også lidt sorte skyer på himlen, men de forsvandt, da vi passerede byskiltet. Lige kommet hjem fra Claus B, og nyder et glas rødvin. Vi taler om en tidsel, som står midt i haven. Den hører ikke rigtigt hjemme der, men Ingrid har slået græs to gange, og omhyggeligt undgået at pløje den ned, så nu står den med fine lilla blomster. Bambi, den klodsmajor, har trådt på den ene stængel. Hun har sikkert været skæv af al den humle hun har ædt i haven. Det er ikke til at vide, men vi tror, at der er gået rygter i skoven om, at der er åbnet et topfedt kom-og-æd-og-skid-sted lige neden for vores terrase. Det har skarabæerne også hørt, så de triller rundt med Bambis små lortekugler, så det er til at blive helt svedt over. Tænk at knokle så hårdt for at flytte lort. Der var hakkebøf på Claus B – uden sammenligning overhovedet! Hakkebøf med mormorsovs. De havde også lagt lidt grønt på tallerkenen, men heldigvis var den stor nok til, at vi kunne arbejde os udenom uden de store anstrengelser. Mormorsovs med kartofler. Og en fadøl. Dejligt, at det er fredag og Tisvilde. Tjøs I&K

  2. Jesper siger:

    SÅDAN!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s