Søren og Stine har ‘100 Places To Remember’ ude med Newsweek

Søren og Stines forrygende projekt

Godt projekt, god sag og gode venner… og samarbejdet med Newsweek er forrygende. Jeg er sgu stolt på deres vegne og håber de må blive – om ikke rige – så i hvert tilfælde lykkeligere.

Processen i forbindelsen med 100 Places to remember og ikke mindst fødslen af værket, har vist ikke været en af de bedste. Her har jeg vist desværre nok en lille aktie… ikke i selve projektet men samarbejdet med Gaute.

Jeg var kæmpe fan af deres projekt Earth from the Air – med Yves Arthus-Bertrand fantastiske billeder. Min store drøm var at arbejde sammen med dem om andre projekter – derfor troppede jeg op i deres lille kælder i Nybrogade hvor Stine undrende tog i mod. Desværre var jeg fucked up pga Danskernes egen Historie der på det tidspunkt lige havde rundet 120.000 enheder i DK og 80.000 i Norge og bare blev større og større og låste mig mere og mere. Så min involvering blev so, so – eller snarer ZERO.

Dog lykkedes det mig at parre Earthmatters med Gaute… – et alt for ulige par på godt og ondt. Hvor det gode naturligvis er realiseringen af 100 Places…

Det ‘onde’ er at jeg desværre aldrig fik mulighed for at involvere mig personligt.

Nu er der jo heldigvis intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Stine (og Esben) og Søren (og Sanne) er i dag vores gode venner… og jeg ved at vi laver noget sammen engang.

Om ikke andet et par gode middage 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s