Fra Eva’s værksted – LOOKS GOOD!!!

Eva on The Rocks - og vandret

Forleden sendte vi billeder ud af det hus vi netop har overtaget – det hus der inden sommeren er omme danner rammerne om Tings Lounge Hotel og Tings Tea Lounge.

Jeg har bevidst ikke skrevet om dette her på bloggen fordi jeg i den anledning vil lave en ny og international blog der dagligt opdateres – en slags blog:log – der måske går hen og bliver lige så katastrofal som Et År i Provance…

Mere om dette SNART!

Vi fik en masse SUPER fantastisk tilbagemeldinger, kommentarer, positive tilkendegivelser, digitale krammere og mail kys.

Jeg bliver nødt til at fremhæve en af hilsnerne.

Eva’s!!

Hun sender nemlig samtidigt et billede fra hendes værksted hvor hun – som det fremgår af ovenfor – ligger vandret (hø, hø) for at få sin forrygende skulptur klar til indvigelsen. Frederiksberg – helt præcist Kjeld Petersens Plads – bliver ikke sig selv igen når Eva har sat sit fingeraftryk. Pladsen bliver nemlig en klasse for sig selv.

Vi håber så bare at hun ikke er så langt bag dead line at hun ikke får tid til at kigge forbi når hun tager til Kina for at godkende den endelige skulptur. Det kunne sgu’ være hyggeligt.

Jeg (og Annette) holder meget af Eva og hendes kunst – og glæder os på hendes vegne.

Eva Rocks!

Eva @ Gallery Specta

Tidligere postings:

2 Comments Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s