En lille børnevenlig og familiegenet update fra livet i Lazimpat

Kære venner – Her er ganske enkelt fortryllende.

Solen skinner, fuglene kvidrer osv.

Tog en tur ned ad Lazimpat Rd. med mobilen i hånden og tog lidt stemningsbilleder. Primært til brug for TINGSBLOG.COM. Vi skal jo have billeder klar til når Line’s design og visuelle udtryk er klar til at blive implementeret.

Vi er efterhånden begyndt at bruge de mobile frugthandlere mere og mere. Vores lokale frugtpusher var væk for en periode, og de folk der tog over forsøgte at tage røven på os. Derfor begyndte vi at handle andre steder. Og det er faktisk meget hyggeligt… og så spreder vi vores penge lidt.

— o O o —

Jeg har fået en del at lave på web fronten.

Interessen for at får undersøgt mulighederne af hernede bliver større og større i Danmark. Løste et par opgaver i sidste uge og noget tyder på at der ryger 2-3  projekter ned på mit bord i næste uge.

Guderne skal vide at jeg ofte befinder mig på bar bund.

Min indsigt i webprogrammeringe kan ligge på et meget lille sted….

Det vil sig LÅ på et meget ligge sted.

Efter at have siddet på skøddet hos Sudeep & Prakash og overhørt samtaler mellem Michael og Anders (to danske web guys der bor in the hood) har jeg efterhånden så stor indsigt i Joomla, WP, Umbraco, PHP, HTML osv. at jeg lynhurtigt kan gennemskue de budgetter, jeg hører om fra Danmark.

Færdiggørelsen af Proceshuset.dk

Eksempelvis er det gået op for mig hvor let det er at lave hjemmesider i et program som WordPress (som denne blog er lavet i). Det er mig en gåde, at virksomheder betaler svimlende beløb, som de åbenbart gør for at få indarbejdet deres eget design i WP. Og det er ubegribeligt hvor meget der betales for funktionalitet, der er standard klodser i WP…

Og det er ubegribeligt at der ikke er andre der har fået øjnene op for den billige arbejdskraft på disse kanter.

Vi lever i det 21. århundrede og kommunikerer på mobilen, skype, sms, chat mm – og ofte på alle platforme SAMTIDIGT – med og uden VIDEO  og MENS vi sender dokumenter til hinanden OG poster LINKS, der lige skal tjekkes ud, så man lige kan tale om dem, når man nu alligevel har ‘hul igennem’….

Hvorfor helvede er der ikke nogen der har googlet WEB + Nepal i DK, grebet knoglen og tjekket et projekt ud?

Man kan efter min bedste overbevisning skrue et set up sammen, der kan blive lige så stort som GraphicPeople i Dhaka. Må se hvad det udvikler sig til – lige nu er TINGS vores drøm – og det projekt vil vi gøre alt for at realisere.

Omvendt kender jeg mig selv godt nok til til at vide, at jeg MED garanti ender med noget der vokser sig større og større…Det er skide skægt med masser af begejstring, masser af besvær men so far bad business… det er åbenbart mit lod her i livet 🙂

— o O o —

Bruger stadigvæk en del tid på at gå rundt og synliggøre os lokalt.

Husbandet på Cafeen er ugens højdepunkt – dvs lavdepunkt. Desmond & Anthony er hyggelige – men det bliver altså aldrig min favorit musik. Og stampublikummet har tendes til at blive lidt for hellige. Savner sgu’ en gang drengehørm med Christian, Juul, Jesper, Kasper, Den Røde m. fl. …. og en krammer fra en svedig Ohm.

Hold kæft hvor jeg glæder mig til at spille noget ordentligt musik på Tings.

Til gengæld bruger vi ‘haven’ i stor stil. Bl.a. til møder MEN også til kontor når WiFi’en ellers virker.

— o O o —

Bilen er godt kørende – touch wood & 7-9-13.

Hvis ikke vi havde været så arbejdsramte, havde vi haft en længere tur til Chitwan eller nordpå mod grænsen til Tibet. Men nogle små ture er det da blevet til – og hvor er det dog fedt at vi inden for mindre end 20 minutter, kan finde en perle som Bungmati:

20 minutter i bil far vores hjem

… og byen er totalt uberørt. Håber at det bliver ved med at være det til flere af vores venner når at komme forbi. For byen har efter min personlige mening potential til at overgå Baktapur.

Garnesh udhugget i klippen. Dvs. klippen har selv hugget figuren samt de 21 manifestationer af Tara ud!!! Med lidt tålmodighed kan man se den 'græde'

Forleden var vi forbi Pharping – for første gang længe havde jeg en meditation ud over det sædvanlige.

Det har ellers været svært at praktisere pga af for meget uro. Men jeg fandt åben bar en plet der optimerede alt. 1½ time sad jeg – til Annettes store irritation. Og min egen store forvirring… men der sgu’ en god stemning på det nye kloster vi tjekkede ud.

— o O o —

Ellers nyder vi bare hinanden, blomsterne og livet…

MEN VI ER SKIDE UTÅLMODIGE OG RASTØSE EFTER AT KOMME IGANG!!!

Røde Blomster

… og nu vil vi gå ud og få en fredags brunch – herefter arbejde et par timer, nusse lidt  og så ellers tage til Bodanilkant og chille på Pia og Karmas terrasse med udsigt over hele dalen.

PS
Vi overtager huset 1. juni. I kan se det her på TINGSBLOG hvor I natuligvis også kan følge processen og udviklingen – eller afviklingen 🙂

PSPS
Har lige fået denne skønhed ind på mailen fra vores gode ven Chirag der åbner sin første retrospetive udstilling i morgen.

Nyd hende:

Jeg følger op når vi har tjekket udstillingen ud

One Comment Tilføj dine

 1. Kasper siger:

  Dejligt at høre, at der stadig er masser af jern i ilden, også selv om huset står for døren (det kan man da vist ikke sige … ?). Jeg glæder mig til at høre mere om fremdriften, drømmene og dagligdagen når I rammer 1. Juni.

  Det er sikkert rigtigt, at sælgerne af Web-løsninger i Danmark har rødder tilbage til de gode gamle dage, hvor alle faldt på halen over .com og gerne ville betale kassen for varm luft på dåse. Heldigvis tror jeg, at vi bliver klogere hele tiden, og selvfølgelig rammer globalisering og standardklodser også Web-verdenen big time.

  Sad selv på Google og startede på en hjemmeside for et par måneder siden. På 20 minutter kom jeg langt. Det var vildt at tænke på, at det var hundedyrt konsulentarbejde for 5 år siden. Jeg håber ikke, at det går samme vej med juridisk rådgivning, for så kommer vi på den i advokatbranchen.

  Har I husket at bestille fadølsanlægget til Tings?

  Kh
  Kasper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s