Gæt hvem der har fået 4,7 mio b2b kroner siden 2007

Det har Chaudhary Group der er joint venture partneren i Biosys Nepal

Jeg var ellers overbevist om at de danske b2b støtte kroner gik til vikrsomheder, der ikke har de kommercielle forudsætninger til selv at starte forretninger op.

Men læs lige dette blærerøvs skriv fra gruppens hjemmeside:

Chaudhary Group: The first Nepalese Conglomerate with over 40 Companies under its umbrella, today commands an investment outlay of over US$250 million. Being the first Nepali organization to have a distribution network spanning the subcontinent, it has made substantial presence in South Asia’s fiercely competitive Food and Beverages market. Our Food & Beverages products have been a common household name in Nepal for decades. With ISO 9002 certification, providing the lead, our F&B products have crossed the borders to become a favorite in South Asian cities.

Men som man bekendt siger: Ingen regel uden undtagelser.

En efter min mening herlig undtagelse, der burde have være mange flere af i de projekter, der er gennemført de seneste 10 år. Så ville der med garanti have været flere der eksisterer i dag. Virksomheder som CG ved nemlig præcis hvad der er marked for og involverer sig næppe i projekter der ikke er bæredygtige…

Men disse undtagelser gælder desværre ikke for danske virksomheder der vil sætte sine penge på spil i dette vanvittige land. Men det er måske fordi de ikke er store nok.

Måske her Møller kan få sin snabel ned i kasse… who knws.

Er gået i skrive mode… ren hygge.

Så følg med – lige pludseligt kommer der en sjov vinkel på det danske b2b evetyr i Nepal.

PS
Glemmer helt at B2B programmet ikke kun drejer sig om penge. Der skal også være et element af erfaringsudveksling involveret. I Biosys Nepals tilfælde er jeg overbevist om at den danske parnter kan lære en masse af Chaudhary Group der med garanti er lige så proffessionelle som Kethan Group.

2 Comments Tilføj dine

 1. Dan Kristian Kristensen siger:

  Jeg glæder mig rigtig meget til sjov artikel om B2B i Nepal – jeg har selv haft rigtig svært ved at få adgang til hvad der egentligt er baggrunden for at tildele midler til et konkret b2b projekt i Nepal – har faktisk opgivet – så håber på lidt inspiration.

 2. tingstrup siger:

  Jeg skal lige tage mod til mig – man er meget synlig i dette lille land.

  Desværre kan jeg nok ikke hjælpe med indsigt og inspiration om kring B2B.

  Jeg arbejder selv for ‘egne’ midler. Så jeg ved kun det jeg kan læse mig til OG hører fra ALLE hernede som aldrig vil stå frem med konkrete erfaringer (god som dårlige) fordi de alle håber på at komme gennem nåleøjet…

  Ellers må jeg nøjes med at vurdere de eksisterende projekter ud fra min marketing og forretningsbaggrund.

  Jeg hjælper gerne med helt konkrete ting hvis du har brug for det. Drop mig i givet fald en mail.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s