Prøvelsernes tid… Nemesis kom lige forbi

Annettes skulder uden for skålen
Selv Annettes knogler er lækre.

Man skulle efterhånden tro at der ikke er flere forhindringer på vores vej til målet: Åbningen af Tings Tea Lounge og Tings Lounge Hotel.

Forført af  Hybris begyndte vi sgu’ pludseligt at små slappe lidt og glæde os over tilblivelsen af vores kommende lejlighed, hygge os med indretningen og hinanden – Så træder Hybris ven Nemesis pludseligt ind ad døren og lukker kommunekontoret pga strejke. Dette betyder at de tegninger vi langt om længe er færdige til godkendelse så vi kan fortsætte med fronthuset der nu har ligget stille i 3 uger endnu, ikke er på plads.

Ikke nok med det. Nemesis tillader sig også den frækhed at sparke Annette omkuld på byggepladsen på taget så hun falder og vrider sin skulder af led – så afsted til Ciwec Clininc og få den vredet på pladst igen.

Det gør ondt som ind i HELVEDE.

Nu sidder fruen med armen i en af de mest ophidsende slynger man kan forestille sig:

Flamingo Elasitc Shoulder Immobilizer
You sexy thing...

… så nu bøjer vi os ydmygt og stikker vores overmod derop hvor solen ikke skinner, slår hjernen på stand by og prøver at løse problemerne som de opstår. For problemerne her i Kathmandu vælter åbenbart ned over os inspireret af monsunen.

God morgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s