To fødselsdage i dag!

Først er der Kasper.

Kasper - lot's of congrats to you. Keep on Rockin'

Jeg har ved gud aldrig taget familie ting for givet. Den er jo ikke noget man selv vælger.

Derfor føler jeg mig ufatteligt priviligeret over at være begavet med ikke alene en forrygende søn – men også en ven og utømmelig isnpirationskilde til musik, mad, rejser og en masse andet (håber ikke det lyder for patetisk).

Hvordan det har udviklet sig til det, det er – er mig en gåde. Men på den anden side – Kasper er fuldmåne barn (som jeg selv) og så deler han fødselsdag med Jerome John Garcia – aka Jerry Garcia. Så et eller andet sted må der være en rød tråd…

Jeg kan desværre ikke fejre Kasper i dag.

Men Jerry får et par lykønskninger med på vejen, når vi fejrer ham i aften på Jazz Upstairs med live JG jam, gamle bootlegs, svampe risotto og  og langt hår.

Det bliver næsten ikke til at holde ud med al den retro – det er lige før jeg brækker mig..;-/

Dagens andet fødselsdagsbarn

Jerome John Garcia.
Arrived August 1, 1942. Left August 9, 1995.

CODA:
En lille god ting at have på mobilen til den lange rejse og/eller en hyggeaften:

Jerry Garcia special – The Music Never Stopped (August 6, 2005)

Relateret link: http: A good way to get U through a day in Bangkok

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s