Nørrebro fra Kathmandu

Vi slutter med et billede af et lille udskænkningssted i Stengade, hvor det arbejdende folk kunne gå ind og få sig en hjertestyrkning inden man tog på arbejde. F.eks. en mælketoddy som så vidt vides bestod af varm mælk og snaps. Den kostede 4 øre.

… se hvad jeg faldt over. Et lille miljø fra Stengade i tidernes morgen. Jeg vil som om jeg kan finde nogle gamle pix fra Nice, aka Mickey Freddy Petersens Roller Scater Disco – aka Nice…. sidstnævnte nåede lige at arrangere et par ultr fede konferter. Bl. a med The Au Pairs.. what happend to them… ved at DR optog koncerten – den kunne være sjov at genhøre.

Tror lige at jeg vil skaffe Playing with a different sex

Playing with a Different Sex
Klik px.

Flere billeder på Jesper Deulerans hyggelige hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s