BRUG FOR HJÆLP?


Jeg surfer gennem livet pa bølger af oplevelser.

Jeg skelner ikke så meget mellem dem – oplevelserne der er arbejdsrelaterede eller alle mine mere eller mindre private oplevelser. I virkeligheden er afgrænsningen mellem min arbejdsmæssige og private sphere meget diffus og flydende.

Hvad kalder man eksempelvis det liv jeg har levet siden jeg forlod Danmark i 2009 for at realisere vores Tings projekt?

Jeg har ingen mødetid, har ingen firmabil, fik min første løn i 2012, rejser ikke business – og jeg har ikke engang et rigtigt sted at bo? Hvis dette har karakter af en privat lang rejse – så er det godt nok den hårdeste rejse jeg endnu har været på 🙂

Mit liv er ikke let – men det er sjovt!

Tings Projektet som jeg har brugt mit liv paa siden 2008/9 er forrygende – men hårdt. Det var arbejdet med Substanz også. Og hvis det ikke var på grund af alle de fantastiske projekter og mennesker der prægede min dagligdag på EMI og Tuborg så havde jeg jo været almindelig lønslave men en arbejdsdag/-uge/-måned der langt fra stod mål med den måndelige indbetaling.

Sagen er at jeg altid har fået 100 % frie hænder til at lave alle de interessante ting jeg har beskæftiget mig med. Ofte kæmpestore og komplicerede ting som de fleste nok ville lade blive i mødelokalet og ikke kaste sig hovedkuls ud i.

Set i bakspejlet er det ofte komplet uforståeligt at tænke på hvordan de forskellige projekter overhovedet er blevet til noget. Men når jeg sidder i en bus og bumler gennem Nepal og giver tankerne frit løb eller sidder og bladrer mine gamle dagbogsnoter igennem er der altid en ting der springe frem: Vennerne & Netværk

Netværk betyder alt!

Jeg har altid været komplet ublu i mit brug af vennehjælp og netværk. Og jeg har endnu ikke mødt negative holdninger fra venner, når jeg har kontaktet dem. Naturligvis fordi de trods alt ikke sker så ofte. Men vigtigst er det nok at jeg altid selv går forrrest hvis jeg bliver bedt om hjælp – dog kun hvis jeg føler at jeg kan bidrage med noget.

Derfor: Hvis du staar med et problem af en karakter der falder inden for det område nærværende blog afspejler i de dele af verden vi befinder os i, så tøv ikke med at kontakte mig. Det er der heldigvis mange der gør.

Og nej – jeg er ikke så løssluppen og ustruktureret som denne blog måske giver indtryk af.

Min mere strukturerede og businessagtige side kan du se på enten LinkedIn og/eller Toga Care Aps.

Glæder mig til at høre fra dig.

 

2 Comments Tilføj dine

 1. Hanne Baath siger:

  Hej Thomas og Annette, når I beder om hjælp, hvad slags hjælp forventer I? Det lyder, som om I er landet på rette sted og at alt er faldet på plads for jer. Det er en stor ting at ville rejse verden rundt et helt år. Dvs at Katmandu er jeres udgangspunkt? eller “stayer I put”? Alt vel her, at blive hhv 89 og 88 er ikke sygdom men alt går lidt langsomt. Vi er så heldige at få besøg af både gamle og unge i familien og af unge venner. Håber vi har overskud – i kontanter og helbred – til et krydstogt helst i Middelhavet senere på året. Vi behøver slet ikke at gå fra borde, da vi har været rundt i Middelhavet 4 – 5 gange. Kærlig hilsen Laurits og Hanne. Hvis I besøger Danmark, ville det være dejligt at mødes med jer.H

  1. tingstrup siger:

   vi har ikke brug for så meget hjælp – og ja kathmandu er vores base for vores videre rejsen rundt.

   Kashmir, Iran, Pakistan og Tibet (står meget højt på listen over destinationer inden for dn nærmeste fremtid…

   Lyder fedt med krydstogt… kom afsted!!!

   Hils

   PS
   Nej – vi har ingen planer om DK besøg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s