What a weekend…og den er ikke engang overstået endnu.

Sidder og slapper af i Tisvilde – solen står klar over trækanten, fårene bræger go’ mor’n og jeg jeg svarer på Jakob Leschlys mail – han er ved at sætte os i forbindelse med sit netværk i Asien.

Evas udstilling fredag var suveræn – jeg holder meget af hendes ting og er meget glade for de par ting vi har af hendes.

Droppede Rust – hele København var taget til Guldbergsgade – det orkede jeg ikke.

Til gengæld var Partners fest forrygende – søde mennesker og dejlige cocktails. Men hårdt efter vores netop afsluttede udrensning.

I går var vi til premiere på Hvem er bange for Virgina Wolf på Gasværket(http://www.gasvaerket.dk/presseklip_3.htm). Jon har selv lavet scenografien – den er fatastisk! Men det skal den på den anden side også være hvis den skal leve op til skuespilpræstationerneisær Paprikas. Forestillingen varede 3 timer med to indlagte pauser. Vi droppede efterfesten – kørte direkte til Tisvilde hvor vi skal ordne en masse praktiske ting så huset kan blivesalgsklart. Det bruger vi formiddagen til – kl. 13 står den på lunch i Kokkedal. Sofia har fødselsdag – og hende kan man jo ikke svigte.
Bonusinfo: Mødte Kongstad på Gasværket – han sagde at jeg var sød og uskyldig på Salon 39 (http://www.salon39.dk/) fredag, så ingen grund til bekymring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s