Kasper Eistrup laver CJF Poster 2008


KASPER EISTRUP
Musiker og billedkunstner Kasper Eistrup har lavet årets plakat for Copenhagen Jazz Festival. Med 5 albumudgivelser, et par ep’er, en koncertfilm samt en portræt-dokumentarfilm i diskografien, er han bedre kendt som sanger, guitarist og sangskriver i gruppen Kashmir.

Indtil for ganske nyligt var hans visuelle udfoldelser også mest forbeholdt Kashmirs videoer og pladeomslag, men i september 2006 holdt han sin første soloudstilling med malerier, tegninger og tryk på galleri Falkener Project i København. I løbet af ganske kort tid kunne han melde alt udsolgt og i skrivende stund forbereder han en ny udstilling samt et nyt studiealbum med Kashmir.

WHO IS THIS GUY?
Om motivet, som har fået den sigende titel: “Who is this guy?”, siger Kasper selv: “Jeg har valgt at vende fokus væk fra den udøvende musiker samt de instrumenter han/hun måtte forgribe sig på, for i stedet at portrættere én af de passionerede musikelskere, som stiller sig i modstrømmen af lydbølger. Jeg havde lyst til at skabe et billede som emmede af musik uden direkte at gøre brug af velkendte symboler som indikerer det. Det viste sig at være en sværere opgave end som så, da en saxofon eller en kendt jazz-figur havde givet et uomtvisteligt og klart signal, men min målsætning var at gøre det uden. Om det så er lykkes må jeg jo overlade til beskueren”. Manden på billedet vælger Kasper at lade være anonym og i stedet imødegå eventuelle spørgsmål med et “It could be you” !

Man kan gå på opdagelse i Kaspers Eistrups univers på falkenerproject.dk eller på kashmir.dk og myspace.com/kashmiryeah

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s