Sssh … vi vedtager Lissabontraktaten – Politiken.dk

Sssh … vi vedtager Lissabontraktaten – Politiken.dk
Sort dag for demokratiet.

Jeg kunne godt tænke mig at være en flue på væggen når mit kommende barnebarn til sin tid skal have en forklaring på hvordan det kunne lade sig gøre at vedtage EU forfatningen uden om befolkningen – i sær set i lyset af at de een gang tidligere har forkastet den. Det mindste man kunne gøre er da at spørge dem. Jeg forstår sgu godt at folk engang i mellem oger over og smider med brosten og det der er værre. Man er jo magtesløs over for sådan et system. SUK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s