Jon kritiserer kunstnerisk styring.

on

Teaterchef kritiserer kunstnerisk styring – Kultur

Hvor må det dog være groteskt for Jon.

Først laver han Avenue T til en kæmpe kulturinstitution (i ordets positive betydning) på Frederiksberg. Som tak bliver han fyret og må samtidigt lide den tort at se arvetagere fare forvirret rundt og sætte alt det over styr der er skabt de forgående mange år.

Ydermere får han tildelt Gasværket – en perfekt scene – men med begrænsninger som er helt hen i hegnet.

Heldigvis nåede Jon at få dispensation til at kunne lave et stykke kvalitets drama inden scenen ovelades til popstars musicals (som Jon nok skal få kvalitets underrholdning ud af). Og heldigvis er Virginia W. blevet så stor en succes at teaterpolitikerne må sidde tilbage og spekulere på hvordan de skal forholde sig til Jons strittende langemand.

TAG DEN.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s