Mit liv går ind i en ny fase

on

Har lige siddet og kigget de forskellige indlæg igennem. Af en eller anden grund er de alle meget ‘overfladiske’ eller perifære. Ikke at det gør noget – for det er jo sjovt atlt sammen. Men siden jeg startede bloggen er der sket så meget i mit liv som er laaaangt mere substentielt… Søre, Substanz, Nepal osv.

I dag er faktisk den første i mit nie liv – underskrev papirer med Nordisk Film i går. Jeg er nu permanent tilkyttet Substanz som konsulent – den sandsynlivis mest rædselsfulde perioden i mit professionelle liv er overstået (7-9-13, touch wood osv.)

Egmont/Nordisk Film er den største koldbøttefabrik jeg endnu har oplevet – tænk at jeg skulle finde mig selv i en situation hvor jeg ligefrem RÅBER efter McKinsey….

Håber at jeg får taget mig sammen snart – og får skrevet bare et lille udvalg af de uhyrlige tåbligheder ned, inden de forgår i glemslens dybe ocean…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s