Midsommer i Rågeleje


… stor aften og nat i Jons forrygende sommerhus. Jeg elsker hans nærmest tilfældige om meget casual tjekkethed. Forrygende omgivelser – især borddækningen i den nyklippede lysning mellem mosens siv holdt!!! Maden var forrygende – hvor er det dog fedt at man kan vegeterer som den mest naturlige ting, uden at gøre sig bemærket. Selskabet var på samme niveau – havde en fyr der hedder Adrian til bords – fandt først sent ud af at han er vært i et TV-program der hedder Smagsdommerne – han må have troet at vi enten var komplet arrogante eller højrøvede ignoranter i løbet af vores samtaler. Vi havde absolut intet kendskab til ham eller hans program – så derfor må vi have sagt underlige ting, stillet underlige spørgsmål osv – noget vi nok ville have undgået hvis vi havde vist hvem han var. Men han var super sød – hans kærreste Verner lige så.
Bød ham op til dans – bøsser er sgu undelrig en gang i mellem – de vil gerne hav at man betragter dem som heteroer – alligevl blev han helt kejtet da jeg senere bød ham op til dams.. sødt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s