Dagens Dalai Lama

on


Der er folk der har en evne til at fortaelle selv meget koplicerede problemstillinger paa en enkelt og forstaaelig maade.

HH Dalai Lama er een af dem der besidder denne ‘irriterende’ evne.

One Comment Tilføj dine

  1. Jesper siger:

    Hvad blev der nu af den daglige update? vi sidder her foran skærmen i vort kedelige liv og håber at se lidt af verden gennem Tingelings – og så sker der bare ikke noget udover t Dalai Lama gentager den samme godt nok udmærket udtrykte indsigt, men at sige det samme så mange dage i træk, det ligner hverken Dalai Lama eller Tingelings, med alle nødvendige undskyldninger i øvrigt for at have nævnt dem i samme sætning, selvom det i øvrigt også giver en del mening, når det nu lige er det område som bliver bloglagt!! Nyt please eller vi bliver urolige!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s