Police break up pro-Tibet rally in Kathmandu

Imens hele vedren sidder og falder i svime over fyrværkeri i Beijing indespærres tusindvis af tibetanske demonstranter i Kathmandu – alt sammen er naturligvis styret af Kineserne, som sidder tungt på de nepalesiske myndigheder. Håber at Frederik, Brian, Anders og alle de andre naive statister i Kinesernes store image storvask må have sort samvittighed mareridtom natten – nåh nej, det er vist ikke særligt budhistisk. Jeg giver dem i stedet en mental krammer..

Police break up pro-Tibet rally in Kathmandu | WORLD | NEWS | tvnz.co.nz

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s