Noget at se frem til!


Man går for lidt i byen… sidder med en kop kaffe. Finder ud af at kaffen er dyrere end en øl…
Møder Steen J. Hælder vand ud af ørerne og konstaterer at den New Castle Ale man har foran sig har fået sol. Brokker sig (pænt) over øllens ringe kvalitet til en tjener der glor på een som om man kommer fra Mars – øl der har fået sol!!!?? – any way, bestiller et par helt ordinære store fadøl, pilsnere forstås! Drikker og snakker og bestiller to mere og drikker mere og snakker mere.
Trækker indendørs på første hvor jeg ikke har været i 10 år, og drikker færdigt og betaler og snupper den lille blå folder med i lommen.
Den blå folder er et katalog over Kopenhagen Contemporary – en spritny kunstfestival i byen. Glæder mig til at se Joachim Koester (som jeg arbejde sammen med på Biblioteket og arrangerede kunstudstilling med i Amagerbanken og som jeg ikke havde råd til at købe noget af dengang), Kvium på Fauerschou og naturligvis Anders og Jon fra kroen på slap line på Peblinge Sø.
B Thr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s