Endeligt noget jeg gider se på TV

Caroline Henderson kommer på skærmen – Kultur

… for en gang skyld er der noget som vækker min interesser og nysgerrighed. DR har en guldgrube af Jazzoptagelser fra dengang København var Europas jazz-metropol.
Man kan måske spekulere lidt over hvorfor DR har valgt at bruge Caroline Henderson – og ikke en af de nulevende jazz legender herhjemme. Jeg tænker især på Ib Skovgaard som er et omvandrende jazz-story-teller-orakel – men det er sandsynligvis fordi de forsøger at give genren en yngre profil…

A pro pos Ib. Havde jo den udsøgte fornøjelse at lave The Squirrel med Dexter Gordon, sammen med ham… første og eneste gang jeg kom i Billboard som executive producer (ha, ha, ha).

Coveret stod Jonas Hecksher for:

An additional highlight of this enormously enjoyable album is the brief spoken introduction Gordon provides for each number. Even speaking just a few words in his resonant baritone, Gordon’s musicality and gracefulness shine through.

… fedt ikke!

Det lykkedes mig mange år senere at få Jonas til at lave årets jazz festivalplakat – noget jeg lovede ham meget tidligt om morgen på Cafe Louise (off all places). Faktisk er hans plakat een af de fedeste – lanceringen lykkedes det ham dog at fucke up noget så grusomt – men det er en anden historie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s