Lidt lokal

… på utallige opfordringer kommer her lidt pix. Flere følger

Indtil jeg får taget nogle bedre billeder er her et enkelt fra mobilen af vores nye domicil. Vi har den øverst etage. Annette er igang med indretnngen. I første omgang har vi investeret i planter og urter. Og ASnnette har lige tegnet en skammel – der skal være en del af et modul arrangement der skal fungere som slængekrog og spise afdeling. har introduceret et indretningsdogme – vi laver selv alle møbler! Ikea- go home, ogtage jeres svenske kjøtbuller med. Lucia Du bliver!

I skal da også lige have et stemningsb illede fra vores planteskole:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s