Flere billeder fra Tingstrups dagligdag

Så er jeg klar igen med et par billeder fra vores dagligdag. Kvaliteten er so, so – de er taget med mobilen. Men jeg kan forstå at kvalitet overhovedet ikke betyder noget – dem jeg hører fra vil allerhelst se billeder, og aller helst så dagligdags som overhovedet muligt, og aller, aller helst mens vi sidder på lokum.

Den første jeg møder hver morgen OG den sidste jeg siger go’ nat til (bortset fra Annette) er vores livsfarlige vagthund Austin, som jeg konsekvent kalder for Santosh (navnet på vores gode ven og Nepals mediestjerne og reklamekomet – Kamthmandus svar på Gaute Høgh) – Er han ikke farlig?

Benzinhelvede
Ikke nok med at alle kæmper med elektriciteten – eller manglen på sammen. Strøm har vi i gennemsnit ca 8 timer i døgnet. Men nu kæmper vi også med manglen på benzin. Ikke at det påvirker os – vi har jo ikke bil. Men alle der er afhængige af eksempelvis deres computer og derfor har generatorer har nu problemer. Dels er det svært overhovedet at få benzin – og dels skal man bruge en helveds tid på køerne til benzinstationerne. Noget især de taxachafufførerne lider under… som her foran vores lokale brændstof pusher.

En lille snack på vejen hjem
Her er en overflod af lokale snack boder. Vores lokale står lige uden for døren… vores port er vist i baggrunden. Aner ikke hvad snacken hedder. Men den består af en blanding af ris, kartofler, løg, kickærter, ristede lincer, chili, hvidløg, løg og krydderier. Serveres i et aviskræmmerhus med et lille stykke karton (skeen( og koster 10 rupees (70 øre).

Helt uciviliseret er her ikke
Indrømmet – man forfalder hurtigt til at fokusere på alt det primitive og fattige på disse kanter. Men her er faktisk en lokal Champs Elysee. Her hedder den Durbar Marg – og hdet er her man finder de få internationale mærkevarebutikker. Faktisk kan man gøre et par fede indkøb. Og man finder faktisk også et par rigtig gode udendørs cafeer. Sherpas Mall er stedet hvar alle businessfolk mødes – og os, naturligvis. Vi har fast kontor her, med voress advokat. Om en måned åbnder den nye Lobster… Nepals første Seefood Restaurant. Vi skal naturligvis med til åbningen da det er ADFACTOR der står for reklamerne.
Her er Durbar Marg med Konge Paladset mod Nord

Her er Durbar Marg med rundkørslen mod syd


Ikke en by uden en bar a la Victor – her er så Sherpa Mall

STAY TUNED…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s