The Himalayan Times – Over 500 bandhs in six months – Detail News

Så forstår jeg bedre at tingene sker så langsomt.

Hvis man omregner de penge der ‘spildes’ som følge af de evindelige strejker tror jeg man får et chok. Det vil ikke komme bag på mig hvis beløbet kommer på niveau med den samlede støtte udlandet giver til landet. Men jeg har intet at have det i – det er kun en fornemmelse.

The Himalayan Times – Over 500 bandhs in six months – Detail News

Shared via AddThis

One Comment Tilføj dine

  1. Jesper siger:

    Øv, jeg troede det var andre bands…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s