Plup siger det i Annette Vestergaards trusser

Foto: Jeppe Michael Jensen

Her er et eksempel på en af de ting jeg savner ved at være her – langt væk fra København. Jeg elsker at følge med i hvad vores venner laver af sjove ting… og det er altså svært at følge med i slibrig sladder her.

Under normale omstændigheder ville jeg på nuværende tidspunkt have læst Annettes debutroman og derfor være i stand til at sladre med. Men jeg må desværre nøjes med et forkølet uddrag på C&K FORLAG’s hjemmeside indtil en eller anden forbarmer sig og tager et eksemplar med ved førstkommende lejlighed.

Det er især irriterende, når jeg ved, at der er tale om en nøgleroman fra forlagsbranchen – sandsynligvis i indre by, og sandsynligvis den del der har adresse i Vognmagergade (just a guess). Bogbranchen har på en eller anden måde altid undgået slibrig sladder… det er på tide, at der er nogen der stikker snuden ned i bogsuppedasen og uleverer alle dem, der har været med til at finansiere udgivelser der udleverer alle andre…

Jens Andersen giver i Berlingeren et par fede ord og skulderklap – men påpeger at bogen bliver træt efter de første 100 sider. Til gengæld udstikker Jens Andersen klart retningslinierne for Annettes fremtid i anmeldelsens forrygende afslutnings replik under overskriften Afbrudt samlejeÆrlig talt, det føles som et afbrudt samleje. Pokkers. Men op på musemåtten igen, Vestergaard! Dansk litteratur sukker efter begær på skrift. Hvornår har vi sidst mødt en forfatter, der tør skrive Plup, siger det i trussen

Annette – måske du skulle have været blevet lidt længere i Hald så var den med garanti gået i Jens Andersens bukser i bedste HC Andersen stil…

Kommer du ikke forbi – så giver Annette og jeg en ordentlig sladretur i byen. Tag Lotte med – vi savner Jer!!!

:-)))

2 Comments Tilføj dine

  1. Jesper siger:

    Du kunne jo fesk ønske dig den i julegave…

  2. Annette siger:

    det er der alt for længe til…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s