Jeg har åbenbart solgt 1 mill DVD’er – og hva’ kan jeg så bruge det til?

Får sgu lige at vide på Bongo at vi havde 5 minutter på TV2 Nyhederne i aftes.

Anledningen?

Tja… salget af Danskernes egen Historie har åbenbart rundet 1 mill solgte enheder og har således overgået både Matador og Olsenbanden i salg…

Det der faktisk er endnu sjovere, er at konceptet sælger fuldstændigt som forventet, og altså ikke som Troels gav udtryk for i indslaget – at det kommer bag på os. Planen var nemlig fra starten at fylde det kæmpemæssige efterspørgselshul vi havde analyseret os frem til med et brand/koncept hvor alle interesserede kan hente oplysninger om deres nære historie. Det eksisterede nemlig ikke!

Vores plan var IKKE at lave DVD udgivelser – fokus har hele tiden været salg over på mobilen, nettet, PPV TV og alle andre fremtidige formater…. derfor de korte fortællinger, der enten er defineret geografisk OG/ELLER emnemæssigt. Og fremfor alt fortalt på en måde så de altid er aktuelle.

Danskernes egen Historie er inspireret af Margueriteruten…  – når man ser logoet på en dansk vej, ved man at man kan køre en smuk tur.

Get my point?

Jeg ved ikke hvad jeg skal mene – sandheden er nemlig at forretningen er sat over styr primært p. gr. af at ingen af de involverede (inkl. overtegnede) ikke har evnet at udnytte konceptets potentiale – i virkeligheden har det modsatte været tilfældet. Man burde lave en film over projektet – det er nemlig en rigtig sjov historie om talentløshed…

One Comment Tilføj dine

  1. jesper siger:

    Jeg er ABSOLUT ikke enig i at det er en film om talentløshed. Snarere genial kreativitet og extrem projektledelse, som bliver misbrugt i en mislykket fusion, da et par nøglepersoner langsomt glider ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s