Buddha danser…

… Endnu en stor dag hos Kiki’s.

Jeg ville godt ha’ vist et billede af Sagrita og Shiva synge We Shall Overcome.. Men jeg var ganske enkelt for rørt…

Jweg ved ikke hvem der følger med på denne blog. Men vær forberedt – jeg skal snart bruge lidt økonomisk støtte til det nye hus Ananta er ved at bygge. Uden en økonomisk håndsrækning fra alle vores rige venner mommer projektet til at tage år – og det er sgu synd for de dejlige unger.

So be prepared!

2 Comments Tilføj dine

  1. Hej Thomas liuge en lille hilsen fra Søster Anette – til Claus! Dejligt at se min familie her på din blog – hvor kan jeg mon finde flere?

    Hils din hustru – min navnbesøster. og Godt Nytår – har lige chattet med Line og det lyder skønt – dog var deres højdepunkt Katmandu! So long – gellemer ikke helt den forrygende nat i Tisvilde hvor der pludselig kom bryllupsgæster…og du og jeg styrtede rundt – men min bror tog det sædvanligt roligt jysk!

    Kh. Anette

    1. tingstrup siger:

      Hej Anette, Hyggeligt at høre fra dig – og ja Kathmandu var herligt – og ja, Claus ka tage det roligt – og kig forbi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s