God dreng! Forrygende interview med Finne i Kopenhagen.

Christian Finne på Beaver Projects, 2010

Skal vi gå i gang?
Jeg åbner lige en øl. Der stod en hund og bjæffede af mig i morges, da jeg vågnede. En ølhund…

Sådan starter interviewet med Finne på Kopenhagen – Annette mindede mig om det i går – jeg læste det da jeg vågnede, og genlæste det igen for ti minutter siden. Stor underholdning – men med vid og indsigt.

Jeg ville gerne have besøgt Beaver Projects – men det når jeg nok ikke denne gang.

Men så kan jeg jo hygge mig med interviewet som kan læses i sin helhed på Kopenhagen.

En lille perle mere fra interviewet:

Jeg skal bare lige forstå referencen til Moses. Så vidt jeg husker, er det er noget med menneskets uddrivelse af Paradis?
Ja, men hvad var det egentlig for en busk, der brændte dengang Herrens engel viste sig for Moses? Der er er jo foretaget mange studier i, hvad det var for en slags tornebusk, der brændte dengang. Der er mange forskere, der er enige om, at det simpelthen må have været en akaciebusk. Akaciebuske er smækfyldte med DMT. Moses har jo simpelthen stået og været helt blæst på en ordentlig omgang DMT-røg, som har givet ham et voldsomt hallucinatorisk roadtrip, det er dét DMT gør.

Christian, tag Cibo under armen og kom forbi når Tings åbner til efteråret. Så laver vi sgu en udstilling samtidigt,,,

Mere Finne: Christian Finne hylder Den Røde

Tør du købe kunst af denne herre?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s