ATLAS – for en gang skyld et magasin der oser af at folkene bag kan li’ det de laver.

Kan desværre ikke komme - men jeg har læst!

Kære begge,

Først og fremmest undskyld den sene feed back. Men jeg har været ret ophængt lige siden vi mødtes. Stort set samme dag tog min kone og jeg beslutningen om at flytte til Kathmandu. Så udover en del arbejde, har vi også været overdænget med en masse praktik i forbindelse med vores udrejse som allerede sker til marts.

…. sådan indleder jeg en mail til Kristoffer Granow den 10. februar 2009. Sjovt at genopfriske den gamle mails

Et par måneder forinden var han forbi mit kontor for at præsentere et nyt bladprojekt. Cibo havde åbenbart vurderet at jeg – om ikke kunne bidrage med noget – så i hvert tilfælde komme med kommentarer uden indpakning.

Sjovt nok rammer Kristoffer præcis den dag hvor Annette og jeg trykker på knappen for PROJEKT: KATHMANDU – hvorefter vores tid vikles ind i et net af planlægning og praktik og efterlader meget lidt tid til konstruktiv feedback.

Men pligtopfyldende som jeg er, bruger jeg faktisk en del tid på at nedskrive alle mine kommentarer. Kommentarer der set i bakspejlet fra terrassen på det kommende Tings Lounge Hotel måske var en smule for skarpe – men ikke desto mindre rigtige efter min mening.

Hovedtrækkene var at tankerne og indholdet i deres drømmemedie var til top karakter. Men selve det materiale jeg blev præsenteret for var for ustruktureret og udstrålede ikke samme ambition og energi som drengene overfor mig – de brændte virkeligt for det de talte om.

Som jeg skriver: …Omvendt er jeg ikke i tvivl om, at jeg selv er i målgruppen baseret på vores møde face2face… –

Derfor er det fedt at se at denne energi og begejstring siver gennem artiklerne. Og ikke mindst at magasinet er blevet til et web magasin og ikke print.

Har allerede brugt et par timer af min hellige morgentid på at genoplive togturen fra Guillin til Beijing i selskab med Et Fællesskab af Spøgelser (Myspace linket virker ikke!!) – det ville nu have klædt sidstnævnte med lidt ledsagende lyd – når nu webformatet gør det muligt…

Glæder mig til at bruge endnu flere timer fremover.

I denne tid hvor vores liv gør en del modstand, er det sgu’ rart at se en drøm, der født samtidigt som vores egen, blive realiseret. Og stort set samtidigt med at vores eget projekt begynder at se dagens lys.

Må Tings blive lige så vellykket som Atlas.

God morgen karma!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s