KUNST #1 – et lille tema, der fortsætter så længe historier haves

Hvis jeg var i København i dag ville jeg tjekke Jon Stahns udstilling ud der åbner i dag på Gallery Poulsen (fedt galleri BTW – mange gamle venner). Jeg ville ved samme lejlighed tjekke ud om det Bono er krøbet ind i John og nu sidder og prædiker kærlighed… en skræmmende tanke.

Men jeg er altså ikke i København

Så jeg vil i stedet jeg tage ned og åbne udstillingen Men of Gods på Kathmandu Contemporary Art Center og her benytte lejligheden til at snuppe et par drinks på Mokhs Live, og i den grad gøre Jamshikel usikker.

2 Comments Tilføj dine

  1. Jesper siger:

    Jeg checker for dig!!!

  2. tingstrup siger:

    ualminedlig kedelig udstilling i kathmandu – men byturen var fantastisk!

    Hvordan var København?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s