Bryan Adams kommer til Kathmandu

Kan du huske Bryan Adams… eller er du for ung?

Any way, Bryan kommer til Kathmandu. Og dette bliver med garanti den største enkeltstående begivenhed i 2011.

Rygtet siget at man overvejer at gøre dagen til Public Holiday.

Og efter at have befundet mig i landet i snart to år vil det ikke komme bag på mig. Man strør jo om sig med helligdage.

Forleden var landet eksempelvis lukket da det var den officielle åbning af Nepal Tourist Year 2011. En begivenhed der ovegår landets mest prograssive teleselskab NCell i synlighed (Nepals største annoncør) men som i resten af verden med garanti er den mest hemmelige begivenhed.

Markedsføringen internationalt af NTY2011 er nemlig udskudt til marts på grund af ‘forskydninger i budgetterne’ som den øverst ansvarlige for hele herligheden udtalte til pressen forleden. Sandsynligvis for at tage en eventuel fiasko i opløbet med en skudsikker undskyldning her fra kampagnens start: Hvad sagde jeg!

Men det er en anden historie.

Bryan Adams er en begivenhed af en helt anden kaliber. Den makerer nemlig nepalesernes indtræden i den moderne tidsalder med stadionkoncerter og billetpriser på hhv 2.000 NRP, 4.000 NRP, 6.000 NRP og sågar 10.000 NRP. Priser der overstiger er gennemsnitlig årsløn paa disse kanter.

Så hvad er derfor mere relevant end at lave en national helligdag ud af begivenheden så alle de rige og især alle de herboende expats kan komme i deres store lokummer af miljøfjendtlige 4WD  (der forlængst er blevet politisk ukorrekte i resten af verden) til stadion uden for meget trafikkaos for at se dette koryfæ der alle andre steder peakede i midtfirserne…

Jeg kan så (i dobbeltmoralens helligenavn) dække mig ind under et eller ande kulturantropologisk argument og tage forbi og sige hej til Bryan Adams for 3. eller 4. gang… og få en øl med Steffen Jungersen…

Eller også kan jeg bare blive i Ting Tea Lounge & Tings Lounge Hotel og nyde hyggen, varmen og godt selskab og overveje om ma skulle tage initiativ til en musikalsk beggivenhed der er lidt mere up to date.

Men den med helligdagen kan jo bare være et rygte… Who knows.

One Comment Tilføj dine

  1. tingstrup siger:

    Jeg håber at selvironien skinner igennem. Vi kører selv rundt i en sundhedsfarlig og miljøødelækkende Suzuki Gyosy 4WD…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s