Gu’ ve’ hvad jeg har rodet mig ud i…

Det er ikke mere end et par dage siden at jeg postede invitationen til min lille foedselsdags ting paa Byens Kro.

Indtil videre er der flere end 75 der her tilmeldt sig paa Facebook – hertil skal laegges dem jeg ved kommer – men som aldrig kunne finde paa at bruge FB til noget som helst, Bongodrengene samt det loese…

Det er ganske enkelt noget af det sjoveste jeg har foretaget mig… holdet der fortsaetter hos den Roede er enestaaende:

Annette & Thomas, Claus & Karen, Kirsten & Arne, Kathrine & Jacob, Søren & Britter, Kasper & Sofie, Esben & Stine, Kasper & Ingrid, Michael & Charlotte, Line & Claus, Flo & Michael, Eigen & May, Jannick & Birgitte, Flemming & Mette (Gourmet Guf), Juul & Lene, Lotte & Peter, Søren & Iben, Torsten & Karen, Alice & Peter, Ejnar & Ghita, Suzan & Bjørn, Hans-Henrik og Micha, Troels & Inge, John Kirketerp & Eva, Max & Sue, Connie & Peter, Ludvigsen, Torsten ‘Metalstein’ Hvas, Calle, Birthe, Inger Solberg, Allan Klipper

 …. samt forhaabentligt Nasty og Lemmerz.

Hvis det hold ikke kan finde ud af at have det sjovt – efter et par timers opvarmning paa Byens Kro – er der intet sjovt tilbage. Og hvis alle dem der ikke er blevet plads til bliver haengende paa kroen til vi er faerdige med at spise hos Claus og kommer TILBAGE! Saa er der doemt Koebenhavner Klassiker!

Den ubevidste roede traad i ovennaevnte forsamling er Kbh K (med et par enkelte undtagelser), byture, livsnydelse, lidt halvalkoholisme og blandings misbrug og ikke mindst kaerlighed….

Uden at det skal blive for fordrukkent:

Mine foerste ture ud i det Koebenhavnske byliv er fra 60’erne – de er repraesenteret ved Kirsten (min mor). Det var godt nok primaert foer moerkets frembrud… men den halvsumpede vaertshus duft haenger endnu i naeseborene. Den parfume produceres ikke laengere.

Turene i Indre By fra 70’erne er indtil videre repraesenteret ved Max … Men der er stadigvaek et par stykker der kan koble sig paa det aarti fra FB-vennerne…

De efterfoelgende aartier er repraesenteret ved resten – i en god blanding. Delt op i en god blanding Frokoster, Fyraftens hygge, saerdeles udbytterige arbejdsmoeder og fuldmaanevandvid… (det kunne vaere sjovt hvis der er en der har et foto af Juke Boksen fra Byens med Mink De Wille’s Hey Joe.)

…. suk, det bliver sjovt.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s