KOREA #5 // Min Seung JANG // Keep an eye on this guy!

Jang, Minseung: Born in Seoul, Artist/Designer
Designing and producing furniture as a hobby is what made Jang Minseung a furniture designer during his twenties.

However, as he enjoyed music more than his major in fine art, he was active in a rock band during his early years and participated in over twenty films as a music coordinator and producer.

SEEM LESS, Tables T2, & Photography Works

Noget af det mest udbytterige ved at rejse er alle de mennesker man møder undervejs.

Alle dem der ‘bare’ giver ens rejse en ekstra dimension – og så dem man ved  man man kommer til at have relationer til fremover.

Efter vores utallige år on the road er det ikke bare tom snak – en stor del af min hverdag går med at kommunikere med venner vi har mødt gennem vores rejser. Flere af dem har vi efterfølgende  mødt i deres respektive hjemlande eller andre steder i verden. 

Det er ikke rigtigt til at sige hvordan disse kontakter opstår. Der er ingen hjælp at hente i guidebøgerne – det er noget med at man bar skal være åben og modtagelig og samtidigt være indstillet på at give. Er man det sker tingene mere eller mindre af sig selv?
 

THIS IS NOT A PEAK IN HIMALAYA! Traeskultur til Min's kommende udstilling

 
Som nu vores nye ven Min Seung – eller Thomas Ji som han introducerede sig selv, og som jeg straks omdøbte til Thomas SOUL på grund af den kontakt vi straks fornemmede allerede ved vores første møde ved Eva’s fernisage på Gallery Factory.

Bora havden naturligvis spottet vores fælles interesser og førte os samme over vores første glas vin.

Swing….  straks faldt snakken på musik! Om jeg kendte Terje Rypdal og hvad med Jan Gabarek & The Hilliard Ensemble osv? Herfra var der ikke langt til ECM biletterne som Bora senere dukkede op med.

Snakken fortsatte ved Eva’s afskedsmiddag på Sukhumvit i Itaevan den efterfølgende fredag… denne gang om andet end musik. Godt hjulpet af en anden af vore fælles interesser – et godt glas øl – gik kom vi nu ind på alle Min’s aktiviteter. Hans kunst, hans medie produktioner, hans design osv.

Da aftenen var omme forlod vi hinanden med de sædvanlige aftaler om at mødes igenefter vore lille rundrejse til Busan og Gyoengju.

Her er det så ens egen indsats bliver afgørende.

Det letteste er naturligvis bare at kategorsere aftenen som en af den sædvanlige sammenkomster med small talk  og gensidige tomme aftaler. Aftaler man sagtens kan se bort fra uden at nogen tager sig af dette.

Jeg ringede naturligvis da vi var tilbage i Seoul.

Og heldigvis for det – for dels kunne jeg med det samme fornemme at Min ville blive skuffet hvis jeg ikke havde gjort det og dels resulterede min opfølgning i en helt forrygende aften i Min’s work shop, studie, hjem, oase Langt Fanden i Vold efter den sidste Metro Station…
 

MY FURNITURES ARE TOO EXPENSIVE - I REDSIGN THE IN CHEAPER MATERIAL

 

Den intuition vi havde efter den første aften i Seoul viste sig at holde stik.

Vi har en masse interessesammefald. Mihn elsker mad og er en helt forrygende kok – den middag han serverede på en very casual og stylish facon var noget af dem bedste vi fik i Korea.

Inden da havde han vist os rundt i hans lille paradis – eller legeplads – med masser af hans designede møbler (som Annette faldt pladask for), masser fotokunst, masser af de installationer og skulpturer han var ved at færdiggøre til hans kommende udstilling, masser af publikationer der er udgivet af ham og/eller andre ifm shows, udstillinger eller events og en masse andre ‘ting’ som jeg godt ville have hoert om men som jeg vidste tiden ikke tillod.
 

MINN, ANNETTE & MOVEMENTS

 
Godt hjulpet af den forrygende mad, hans bardomsven Joon Kim (som arbejder med Agnes Obel og havde alle Trentemøllers albums på sin nye iPhone 5), en masse kold øl (Stella Artois!) og Markoli havde vi en forrygende og inspirerende aften i musikkens, madens, kunstens, kulturens, designens verden.

Jeg glæder mig til at misbruge dette nye venskab.

Links:

Min Seung JANG//ONE & J GALLERY//the moments//Nov 28—Dec 18 2012

Space Cotton Seed

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s