Mere dagligdag

Vi har besluttet os for at investerer i en lille MC/Scooter hver. Det er ganske enkelt den rigtigste måde at komme omkring på. Så nu er vi gået i træningslejer. Forleden startede vi med at prøve hjelme.

Festoriginal eller kommende PM? Aner det ikke – men denne ihærdige fyr gjorde hvad han kunne for rekruttere vælgere til sit kommende parti til det kommende, som der vist ikke er planlagt, men som man på den anden side heller ikke ved pludseligt skulle komme

Skønheden og udyret… og du får tæsk hvois du spørger hvem der er hvem.

Hvis nogen skulle være i tvivl om hvilke produkt der er verdens stærkeste, så kommer kvinden her med sit bud. Coka Cola is it.… med tendens til tyndsskid i bukserne er jeg oarat til at give hende ret

Grønt er godt…. og sjovt

Det er altid en kæmpe fornøjelse at købe grønt de dage hvor vi ikke får leveret fra Søbogaard. Markedet ved Asantole summer af li-og-glade-dage. Og så er udbuddet fantastisk.

Og så får i ikke mere for den 25 øre!

One Comment Tilføj dine

  1. Jannick siger:

    Kære Thomas og Annette,
    Jeg kan læse at den nepalesiske hverdag er ved at snige sig ind på jer, ikke at I ikke kendte til den, men når man først rigtig bliver lokal, dukker der sgu ting op, man alligevel ikke helt havde regnet med (rotter og tossede CEO’s). De lokale hunde er bedst mod rotter (katte er for små) og dræber dem gerne. Vi havde mange rotter da vi havde restaurant på begge sider af vores hus, når rotterne fik lyst til ny menu, løb de gennem vores gård, hvis ikke vores hund nakkede dem undervejs! Scooterne lyder som en god idé og hvis I ikke er helt sikre på dem, kan man købe albuebeskyttere, der er et rigtig godt værn til at tage fra med NÅR I falder. God tur hjem! Om 14 dage sidder jeg i mit elskede Entrecasteaux og drikker iskold rosé….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s