Hva’ kan man få for under en femmer.

Bliver til stadighed overrasket over hvad man får for pengene hernede. Derfor introducerer jeg et lille tema under overskriften: Det kan du få for en femmer.

Forleden tjekkede vi en lille tagbar op i nabolaget. En af dem vi har kigget på i et års tid uden at tage os sammen til at besøge stedet. Dels fordi vi troede at The Station – som lokaliteten hedder – er en ludder bar, og dels fordi vi aldrig når længere end til Lazimpat Gallery Cafe som er vores stambar der ligger dør-om-dør med den anden.

Lad mig sige det med det samme. The Station er en kulinarisk perle. Maden er af super kvalitet til priser der er latterlige. Og så går kokken og hygger sig med små kreationer som her, æggesalaten til 60 rupees, eller små 4 kroner.


… herligt med et nyt stamsted

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s