Gennembrud

Forleden købte vi en stavblender.

Dette har tilført en helt ny dimension i vores madlavning. I går lavede jeg super hummus med kikærter (naturligvis) men iblandet en kæmpe portion frisk økologisk basilikum. Hertil fik vi en lille pasta med pesto lavet af basilikum (naturligvis) men med jordnødder og paneer i stedet for pinjekerner og revet grana.

I morgen vil jeg lave kold agurkesuppe med friske urter – af mit ny indkøbte grønt fra mine grønt pushere fra Søbogaard’s lille økologiske farm. Men det kan også være at jeg ikke kan styre mig, og kommer til at lave den kolde suppe i dag, hvis Cynthia kommer forbi. Hvem ve’

One Comment Tilføj dine

  1. Jesper siger:

    Jeg kommer også forbi! Det lyder lækkert. sæt lige t foto af staven på ved lejlighed…
    :-J

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s