Vores bil er på værksted…

Denne gang er det vist lidt alvorligt. Her er status efter 3. uge.

Og jeg som bare troede der skulle luft i dækkene

Nu er jeg jo ikke den store praktiker. Men der ser da dyrt ud – eller hva’?

Det var åbenbart mere alvorligt - faktisk tror jeg det ville være lettere at købe en ny.

One Comment Tilføj dine

  1. jesper siger:

    Jeg kan slet ikke forklare hvor glad jeg er på dine vegne! Du ved jeg ofte har været bekymret og åbenlyst delt med dig at du, ligesom jeg har så mange, burde finde dig en god gammeldags sund hobby: at reparere biler er en fantastisk god og tidskrævende hobby, som gør at du kan gå træt i seng og sove længe i tryg formaning om at der i morgen er MASSER af ting du kan skilde ad og samle igen! GODT GÅET!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s