Finn for voksne: KUNST #3

Diplomatiet interesserer mig ikke en skid.

Faktisk havde jeg ikke regnet med nogensinde at komme til at kende nogen fra denne meget underlige,  inspiste og nepotistiske verden personligt.

Men i dag skal vi til åbningen Finn Thilsteds nye fotoudstilling – som vi fik en personlig invitation til forleden – sammen med flere hundrede andre formoder jeg – men alligevel! – udstillingen åbner ellers først i morgen i Patan  – men vi får vis en snigpremiere sammen med alle de andre gæster, allerede i dag. Hvis ikke – snupper vi bare udstillingen i morgen…

Om invitationen det skyldes at jeg befinder mig i et land der ikke overrendes af vesterlændinge generelt eller  fra Danmark specifikt aner jeg ikke.  Måske skyldes det min naturlige og charmerende omgangsform…

I don’t know – og jeg er også lige glad. Jeg glæder mig nemlig. Ved Finn’s seneste udstilling (Læs. Diplomatiets Svar på De Tre Tenorer) var hans billeder langt de bedste.

Udstilling markerer samtidigt Finn’s (og Shakuntalas) exit fra Det Danske Diplomati i Nepal.

Jeg vil garantere, at det ikke er deres exit fra Nepal – de vil komme forbi flere gange. Og de vil med garanti bo mindst en nat på Tings Lounge Hotel – den får de nemlig som gensynsgave. Det er sgu en god gave at give – den hverken vejer eller fylder noget!

Og så takker vi iøvrigt mange gange for blomsterne og krukkerne som ankommer til byggepladsen en af de kommende dage.

BTW

Havde egentligt tænkt mig at give et par tix til Raï Ko Ris koncerten i Kbh til September. Om ikke andet – mere så Finn kan hejse flaget på vegne af Dansk Nepalesisk Selskab, hvor han er kommet i bestyrelsen. Tror bandet har brug for al den opmærksomhed de kan få – og mon ikke koncerten er mere kulturfremmende en en vandretur på Hærvejen med efterfølgende bestigelse af Mols bjerge – eller en eller anden ligegyldig bakke i Udkantsdanmark.

Jeg vil personligt sprede ordet så godt som muligt når vi nærmer os dagen – her på bloggen OG hvor jeg ellers kan komme afsted med det.

One Comment Tilføj dine

  1. tingstrup siger:

    Ser lige at dette er min postering nr. 500

    Jeg snupper derfor en flaske champagne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s