Journalistik med sund fornuft efterlyses!

Terry Jones. En sølle, gal og fuldstændig ligegyldig mand, der burde ties ihjel eller maksimalt fortjener et ligegyldigt rysten på hovedet

Hvis der for 25 år siden stod en gal præst og prædikede Koranafbrænding over for en menighed bestående af 10-15  bonderøve i en ombygget lade på Lars Tyndsskids marker ville ingen have ænset det.

Men i CNN, CBS, FOX News og andre mediers evige jagt på annoncesælgende Breaking News er denne komplet  ligegyldige person pludseligt blevet en tikkende bombe som samtlige statsoverhoveder udtaler sig om.

MEN HVEM ER SKURKEN!!!

MR: NEWS. Den sande skurk bag Muhammed tegningerne, 'Burn a Quran Day' og en masse andre fremtidige annoncør-katastrofer.

Der er i dette øjeblik 10.300 artikler om Pastor Terry Jones på Google News.

VANVITTIGT!

BTW

Forleden så jeg Karsten Kjærs underholdende dokumentar om Muhammed tegningerne: Bloody Cartoons. Da rasende muslimer brændte Dannebrog af foran den store Majid i Delhi, sad vi og hyggede i en muslimsk skoshop mindre end 100 meter derfra og sludrede om fetaost og gedelort med vores venner, der ikke engang viste hvad Danmark var. Og den slags historier har vi masser af.

One Comment Tilføj dine

  1. tingstrup siger:

    det groteske er at jeg nu selv er med til at give terry opmærksomhed… håber bare at der er en journalist eller to der vågner op…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s