En helt almindelig soendag morgen i Kathmandu

on

Staar op 5:30, laver en spand Nes og saetter mig til keyboardet for at tjekke mails.

Tjekker lige at koekkenet er aabent – klokken er 6:30 og vi skal vaere klar fra kl. 7. Muskhan staar stor, maegtig og smilende og draener curd.. (virkelig en daarlig forretningsmaessig ide da det halverer volumen… men der smager vidunderligt)

Faar RSS feed fra Radioklassikeren… Bob Dylan besoeger Sverige… en lille feuture som Torben Brandt har ansvaret for… han har lige vaeret forbi Tings hvor han bl.a. lavede et interview med Annette til Vita paa P1.

Sender Den Roedes torsdags menu ud til medlemmerne: Rejecocktail, Stegt Flaesk og Jorbaer Is… ved sgu’ ikke rigtigt lige hvad jeg synes… varmen her paa terrassen naermer sig de 28.

Starter chatten/mailen med Mr. Nabil fra Bangkok – wholsaler og pusher ud i asiatiske ingredients. Skal koebe en ordentlig portion diverse til Tings Tea Lounge naar vi er i Bangkok omkring den 15. Besparelsen paa ricepaper alene betaler vores fly tix. (Kan det virkeligt vaere sandt???)

Svarer requests fra hollandske Berber der aabenbart ikke har faaet feed back paa en reservation til november – NOVEMBER!!!!

Twitter/Skyper med US og OZ venner.

Skyper forgaeves til Warapura Resort – skal have reservationen paa plads til vores ankomst Torsdag.

Mailer weir Al’s Happy Birthday til Ronnie Rocket i Berlin. Det er hans foedselsdag. Tjekker samtidigt NewMusicUnited – fed chart men haabloes at foelge her fra Kathmandu pga den langsomme netforbindelse.

Saetter moede op med vores nye programmoer. En flash fyr der skal lave Tings website OG et sprit nyt og spaende projekt der kommer ind i dag. Vi skal starte op I NU saa der kan arbejdes mens vi er i Thailand.

… alt imens ovennaevnte sker naar jeg lige at down loade 4 Keith Jarret albums (torrents – men min samvittighed er god. Det er den eneste maade jeg kan faa genskabt min samling paa – og CD’erne staar i skuret i Tisvilde), genlaeser Fleurquans pressemeddelelse fra forleden og tjekke mine favorit Tweets (stor underholdning) og forbereder indkoeb af Forwarder (forstaeker til vores router).

Og saa naar jeg ioevrigt ogsaa lige at svare Henrik Ib paa hans FB besked. Han vil lave en familieskovtur til Base Camp.

Og alt sammen fra f***** Himalaya.

Og nu er Annette og Milou oppe…

 

 

6 Comments Tilføj dine

 1. Herligt rejsebrev, idet I for mig er ude på en rejse i livet. Tak for fødselsdagshilsen og tak for mention af min musik-blog. Skal du virkelig bruge så meget båndbredde for at streame SoundCloud og YouTube? Din blog får mig til at tænke på en af mine yndlingsbøger, da jeg var 12-15 år: Arne Herløv Petersen’s “Rugbrød til Himalaya”. God søndag i bjergene!

  1. tingstrup siger:

   Re. Rugbroed.
   Starter med en meter oel paa Det Hvide Lam – det gentog jeg flere gange efter at have laest bogen.

   BONUS
   AHP vandt EB’s sex roman konkurrence… vist nok hans debut. Og saa skrev det taenkte bind til Nexo’s Pelle E. Mod fremtidens Fjerne Maal.

 2. Og tak for NMU-feed på din blog! Supercool. Men bemærk at du ikke kan hente Bongorama.dk-feedet til din blog, da det ligger bag ved et password.

 3. Du kan til gengæld hente Bongorama.com-feedet, der er public! http://bongorama.com/feed/

 4. Min debut var “Digte” i 1962, efterfulgt af romanen “Morgensol og glasskår” i 1963 om unge omkring atomkampagnen. “Forår i San Francisco”, der vandt Ekstrabladets konkurrence om bedste erotiske roman, udkom i 1966, “Rugbrød til Himalaya”, der var nummer 3 i Thaning & Appels konkurrence om bedste humoristiske roman, kom i 1972. “Imod fremtids fjerne mål” er ikke en fortsættelse af Nexø, men en udviklingsroman om tiden 1952-72. Den kom i 1975. Den indgår i revideret skikkelse i trebindsværket “Fjerne mål”, der kom i 2006 og følger en person fra han er fire år i 1947 til han går på pension i 2002.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s