Traette tanker i Trat – men paa den fede maade

on

I gaar vaagnede jeg op kl 5 am  i Kathmandu’s kaotiske, virak efter efter en afskedsmiddag med Molly og Jack on the house… de er vores nye venner…(Venner er et sjovt begreb – vi faar den nu i en lind stroem nu hvor Tings for alvor koerer – folk er begejstrede)

Her i dag kl lidt foer 5 am sidder jeg i Ban Jaidee Guest House i Trat en times tid fra Cambodia med regnen pissende ned i staenger udenfor. Men det er regnens monotoni jeg har brug for… Trat = thai-tjekkethed=ingen lort i gaderne, ordentlige veje, velfungerende web, og fantastisk food (men det har vi nu ogsaa i Kathmandu)

De forgaaende 22 timer har vi befundet os i fly, taxaer og bus. Om et par timer sidder vi i en bungalow paa Koh Mak – det laengste man kan komme vaek fra Kathmandu iendn for 24 timer hvis det skal vaere primitivt paa den velfungerende maade.

Og primitivt maa det gerne vaere. Har ikke brug for ting der distraherer. Skal toemme mit hoved for tanker…

Alligevel siddeer jeg og er en smulle pissed off.

Saa kaspers wall i aftes. Hans forkaelede selvfede venner har nu kastet sig over Thomas DF. Han er nu en nar fordi distortion er blevet en succes og fordi han nu sidder i lort til op over begge oerer. Nu er han aabenbart offer hos en mass kidse der bare sidder paa deres flade uden at have foretaget sig en skid, og alligevel foeler sig saa overlegne at de kan tillade sig at nedgoere en fantastisk fyr der har knoklet i aarevis paa hans livsprojekt. Et projekt der i lande omkring os ville have medfoert en regn af anderkendelse og sikkert ogsaa en masse gryn.

Det sker altsaa ikke i Danmark – men det er jo ogsaa her man finder Jante, middelmaadeighed og ignorence – ingredienserne som skaber DF med Pia Kaersgaard og Mogens Camre. Skraemmende at den allerede florerer saa naert paa een selv.

OK – det kan godt vaere at I ikke kan li’ projektet – saa forsvind tilbage til Jylland mens det hele staar paa. Og lad for Helvede vaere med at vade paa en mand der ligger ned og som i oevrigt har det stoerste hjerte i verden.

OK-OK jeg er helt sikkert paa at dette aars distortion har vaeret et Helvede og at stanken af pis sandsynligvis har vaeret ulidelig… men er det ikke praecist det samme som var tilfaeldet i Berlin under Love Parade da det peakede for aar tilbage. Som danskerne valfartede til…

Proevede at google nogle af  vennerne. Det er en god lakmus proeve. Fandt intet –  I-N-T-E-T. Hot air…

Det er altsaa pisseirriterende – jeg har forsoegt at banke ganske faa egenskaber ind i knolden paa Kasper. En ting er: Man skal vaere en god ven,

En anden ting er at man skal vurdere ‘ting’ paa deres praemisser – dette har nu mest vaeret i relation til musik hvor folk er for hurtige paa aftraekkenren til at fordoemme hits – isaer naar der er tale om VIRKELIGE hits.

Som jeg har sagt flere gange: Man behoever ikke at kunne li’ musikken – men derfor kan man godt hoere kvaliteten der er skyld i successes – og menneskene bag kan godt vaere fede…

Hvis Aqua, MLTR m.fl. var svenskere vile de blive national helte paa niveau med Volvo og Abba. Men saadan er det altsaa ikke i Kbh…

Ahhh – rart med lidt luft.

Er der mere der skal ud…?

Det maa der vaere – for dagene op til vores afrejse var stress og jag – og mere end normalt.

Vi havde det perfekte set up til at koere Tings mens vi er vaek. Vi hyrede Jakc til at sidde og lege udlaending paa Tings og fungere som moralsk back up for Annie og resten af teamet.

Men saadan skulle det ikke vaere – for tre dage siden blev Jack strittet ud af kaerresten. Og Kathmandu er altsaa ikke det rigtige sted at slikke sine saar. Saa nu sidder han i et fly paa vej tilbage til The Land of OZZIES.

MORALE: INTET er som man forventer det skal vaere…  saa pas paa hvis man foeler at tingene er som de skal vaere…

Heldigvis ser alting ud til at koere snorlige hvilket jo ikke er saa godt jfr ovennaevnte morale. Alligevel: ANNIE, JIT, DORJE, MUHSKAN, RAMESH, GITHA, URMILLA.. U GUYS ROCKS

Jacks fravaer har givet mig et helt konkret problem. Jeg havde haabet paa at have vaerkerne til Tings Gallery oppe at koere naar vi er tilbage igen. Men den maa jeg altsaa selv tage. har tre udstillinger paa plads. Tings Blues – ‘med drengene hjemme fra gaarden’, Chirag Bangdel og Graffitti canvas med ‘NN’ – ham naaede jeg lige at have moede med inden vores afgang…

Et af vaerkerne fra een af vennerne.

Jeg kan lige saa godt sige det som det er. Kathmandu bliver ALDRIG den samme by igen hvis jeg faar mulighed for at lave de ting jeg godt kunne taenke mig… Forestil jer Finne udstille og DJ’e OG feste igennem.. GET OUT HERE NOW!!!

Og en ting er sikkert – det skal vaere saa kommercielt at det kan baere sig selv – laert af Ronnies erfaringer skal vi ikke til at bruge pange vi ikke har paa con amore projekter. Men mon ikke der er en enkelt eller to der har raad til en billig Kvium, lemmerz, Haugen Sorensen eller en af de andre – her paa disse kanter.

Men jeg skal saa bare passe paa at det ikke bliver en success – saa faar man alle Kaspers venner paa nakken – OK de kan ikke brokke sig over stanken af PIS. Den er her nemlig allerede.

Lidt loest og fast fra de forgangne dage.

Berlingske vil lave en historie om os… De vil blandt andet vide hvor vi har faaet pengene fra til vores projekt. Det talte vi om i bussen i aftes. Det aner vi ikke – men vi har ingen pensions opsparing. Kun en lejlighed og et hus vi ikke har raad til at have…

De vil ogsaa vide en masse andre ting… det er virkeligt underligt at laese deres spoergsmaal igennem… spoergsmaalene er i og for sig OK. Men de spoerger om ting man aldrig selv har taenkt over – og havde man det, ville vi stadigvaek sidde i Koebenhavn. Vi tager henvendelsen serioest – Annette spurgte om jeg havde de gamle dagboeger ved haanden. Dem har jeg Netop fundet. Scarry at have mere end 1.000 taetskrevne sider om loese og faste rejse tanker….

Og saa gik vi i seng i aftes tul endnu en forrygende anmeldelse af Tings – nu maa der godt snart komme en mere kritisk een af slagsen. jeg bliver sgu helt nervoes.

Og saa har Metalstein meldt sig paa vores kanter – altsaa dem ved Himalays fod. Maaske han  kigger forbi paa vej til Jakarta. Saa banker vi et par filmfestivals op.

Og saa har vi faaet en unge. Er ikke klar over hvorfor – men forleden fik vi en mail med lykoenskninger – en unge i vores alder var super gaaet. LOL Den maa jeg lige taenke over inden jeg svarer.

Det allerbedste er at min Zappa samling nu ligner sig selv… mangler stadigvaek nogle unikke perler. Men det burde vaere muligt her fra Thailand hvor forbindelsen er hurtigere.

Meget passende spiller Torture Never stops

Dedikeret til RR, PD og TdF med et smil

One Comment Tilføj dine

  1. Tak for endnu et dejligt rejsebrev. Det er meget livsbekræftende. Det er underligt at følge Danmark udefra. Hvordan kan en fest-festival (Niels Boe’s herlige betegnelse), en begivenhed, der fejrer byen, livet og ungdommen dog lige pludselig blive et problem? Jeg kan forstå på politiet at den store begivenhed har været mere fredelig end en hverdag I København. Det er mærkeligt at følge Danmark udefra. Hun bliver mere og mere fremmed for mig. Jeg føler mig tættere og tættere på Nepal og fjernere og fjernere fra Danmark. Jeg har fundet mig godt til rette i metropolen Berlin. Her har jeg tænkt mig at blive. Hils Annette mange gange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s