Det naermeste jeg kommer en fodboldkarriere…

Kanon projekt!!! (down load og forstoerg)

Jeg interesserer mig IKKE en skid for fodbold!!!

Derfor er det rigtig sjovt at se tilbage paa al den tid og energi jeg i tidernes morgen brugte paa at hjaelpe Nikolai og Joachim med konecptskriveri, sparring mm uden at have en skid forstand paa omraadet, mens alle de fodboldinteresserede med forstand paa bolde og som med rette burde have vaeret foedselshjaelpere fra day one ikke forstod noget som helst…

Verden er underlig.

Jeg haaber fandme at Nikolaj og Joachim bliver stinkende lykkelige… det har de sgu fortjent.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s