Jeg har en vision med mit liv – har du een?

Image

Har brugt hele min erhverskarriere med at arbejde med maal, strategier mm for virksomheder og opsaette missioner og visioner for andre.

Nu har jeg endeligt fundet visionen for mit eget liv.

Jeg vil vaere den mest interessante beboer paa det plejehjem jeg engang flytter ind i. Den beboer med de mest fantastiske historier. 

Jeg er godt paa vej… har lige postet en historie om rejsende paa TingsBlog. Kan ikke lade vaere med at blive grebet af det fantastiske liv jeg har gang i. Det er mindst lige saa spaendende som Arne Herloev Petersens – hvis bog Rugbroed jeg netop har gennemlaes for tredje gang… og udover alle rejserne har jeg de mest fantastiske projekter og opgaver jeg har arbejdet med gennem tiderne. Laeg hertil alle de opgaver jeg kommer til at arbejde med frem over…

Jeg er priviligeret.

/T

2 Comments Tilføj dine

  1. kiki. siger:

    hej thomas,kan man finde ud af hvad aldersdoms hjem du kommer på,
    hvis jeg holder så længe ville jeg gerne på det samme,for ikke at kede mig.Kiki Mom.

    1. tingstrup siger:

      Kiki my darling – det ku’ sgu’ vaere sjovt!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s