Mahindra’s kroning i 1955

on

Fantastiske billeder af Mahindras Kroning – en Boris Begivenhed

Som de af Jer der foelger disse sider ved, saa elsker jeg historien om Boris Lissanevitch – God Knows why. Men   mon ikke fordi han er den ultimative levemand og et forbillede for det perfekte liv i mit univers?

I don’t know.

Saa jeg er konstant paa udkig efter billeder og isaer video footage med og om ham og Inger.

Jeg har tidligere linket til Boris i Saturday Night Live – det er ganske enkelt forrygende underholdning.

I gaar fandt jeg nogle klip i WPA Library som ikke har noget med Boris at goere – og saa alligevel.

En af de begivenheder der fik ham og Inger til Kathmandu var kongens foedselsdag. Det arrangement var aabenbart saa succesfuldt at  kroningen af hans soen Kong Mahindra blev den naeste begivenhed som Boris orkestrerede.

Den begivenhed blev filmet og her fandt jeg dette fantastiske klip forleden:

Der er flere godte i min Boris folder. Saa snart de er bearbejdet ryger de paa bloggen… og jeg er kommet i kontakt med flere gaeste som jeg forsoeger at hive historier ud af…  en fantastisk maade at fordrive tiden under monsunen paa…. med NewMusicUnited i oererne… en kold Tuborg inden for raekkevidde, to vilde katte der svirrer omkring mig og udsigten til bjergene der en sjaeldent gang imellem faar lov til at kigge gennem de regntunge skyer…

Det er godt nok underligt…

 

Glaeder mig til at moede venner i baren Paa Byens Kro den 14. september.

 

Tror Kathmandu gaor mig underlig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s